Slide background
Slide background
Slide background

Over GINAF Rally Power

Doelstelling 2016

GINAF Rally Power heeft mede op basis van een technische revolutie gezonde ambities voor de Dakar Rally 2016. De ervaringen in de laatste tien logo-ginaf-origineeledities van Le Dakar heeft het Ederveense team de noodzakelijke terreinkennis en technische ervaring opgeleverd. De praktijkkennis gekoppeld aan de aangepaste techniek geeft GINAF Rally Power het vertrouwen dat er ook in 2016 gestreden kan worden voor een goede eindklassering.

Het Ederveense team richt alle sportieve pijlen op de equipe van Jan Lammers (coureur startnr 520), Emiel Megens (monteur) en Erik Kofman (navigator). GINAF Rally Power heeft als ambitie een plaatsje in de top tien te veroveren.

De Stichting GINAF Rally Power is een enthousiast team en is gevormd door twee initiatiefnemers, Wuf en Edwin Van Ginkel. Inmiddels bestaat het team uit enkele tientallen leden, die in januari 2015 alles in het werk zullen stellen om een truck van het GINAF Rally Power team aan een hoge eindklassering te helpen.

De stichting is op non-profit basis en is opgericht op 10 januari 2003.

De belangrijkste uitgangspunten van de Stichting:
  • -Een top tien plaats in de Dakar Rally, ‘s werelds zwaarste rally voor mens en machine.
  • -Verhogen van naamsbekendheid van onze sponsors in Nederland en de rest van de wereld.
  • -De sponsors betrekken bij het team.
  • -Laten zien waar een team toe in staat kan zijn als er volgens een harmonieus model
    (zowel voor als tijdens en na de rally) wordt samengewerkt op het gebied van techniek,
    innovatie en uitstraling.

Het is voor onze materiaalsponsors een enorme uitdaging om met de bij hun aanwezige know-how te laten zien waartoe ze in staat zijn.
Diverse (materiaal)sponsors hebben duidelijk gemaakt in woord en gebaar mee te willen denken aan de ontwikkeling van de truck.

Ook de GINAF fabriek heeft vertrouwen in het GINAF Rally Power team en draagt daarom haar steentje bij aan de ontwikkeling van de wedstrijdtrucks. Uiteraard is het voor GINAF van groot belang om zowel de naamsbekendheid als het product wereldwijd te vergroten.

Gezien de grote aandacht die de Dakar Rally, zowel nationaal als internationaal, krijgt geldt dat ook voor alle overige sponsors.

GINAF Rally Power wil ook de belangen van deze partijen zo goed mogelijk behartigen.

Facebook

Twitter

YouTube